dissabte, 30 de juny del 2012

Màgia, sentits , coneixements, educació i sentiments



Ahir vaig tenir la sort de poder participar al Fòrum IMPULSA 2012. Aquest escrit no vol fer cap resum perquè l'excel.lència de l'organització i la tecnologia fan que el pogueu reviure en la seva web  http://ca.forumimpulsa.org/2012/ .
No me'n puc estar d'escriure un post extraient alguns (impossible recollir-los tots) missatges i valors que me'n vaig endur. I és que el Fòrum Impulsa és més que un entorn d'aprenentatge i col.laboració, és una experiència pels sentits i pel coneixement, una vacuna per l'optimisme.


- MÀGIA:  Somiar i il.lusionar-se per algun projecte és la força que uneix tots els joves i no tan joves que ens van fer viure les seves experiències. La màgia  de Jorge Luengo: de la il.usió a la realitat només depèn de tu.
- SENTITS: El moviment necessita impuls, l'impuls de les idees i dels projectes i de tots i cadascun dels nostres sentits. Em va commoure la brillantor del Mario amb els seus dibuixos, la Tenora 2.0,amb una original adaptació d'aquest instrument als nostres dies interpretant, entre d'altres, Antonio Machado amb el necessari missatge: "Caminante, no hay camino, se hace camino al andar"
- CONEIXEMENT: El coneixement d'Elisabetta Dami que per crear tots els seus personatges de Geronimo Stilton i que viu en primera persona les peripècies del seu personatge.També el coneixement de Michael López  Alegría que ha participat en nombroses missions espacials o el de Paco Alonso investigador de la vacuna de la malària..... Impulsa és CONEIXEMENT!


- EDUCACIÓ: com a element fonamental per veure i admirar el talent de tants joves que destaquen per alguna de les seves habilitats,o dels seus projectes. Sempre l'educació és un dels pilars. L'educació per la creativitat, l'educació per la lectura, l'educació per l'emprenedoria, l'educació per la vida.


- SENTIMENT: el Fòrum IMPULSA  aconsegueix moure sentiments. A flor de pell, fins a l'emoció. Emoció sentint David Risher amb el seu ambiciós objectiu de portar un llibre elecrònic per cada nen de cada racó del planta. Més emoció encara sentit Jil van Eyle amb el seu necessari projecte de Teaming amb les microdonacions.


Acabo amb un dels moments més emotius del Fòrum quan vam poder VEURE I SENTIR el video "HO PORTEM DINS".
http://www.youtube.com/watch?v=PBJK-dnHULE
Els qui ahir érem en el magnífic auditori a Girona vam sentir aquesta força que portem dins. Molta, molta, molta força!!!!
Gràcies a tots els execl.lents professionals que heu fet possible aquesta experiència del Fòrum Impulsa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada